Direct naar de inhoud van deze pagina

Ik heb vervoer nodig

ANWB Automaatje Oosterhout ging van start op 25 januari 2018. In september 2019 reden wij bijna 400 ritten per maand. AutoMaatje is een groot succes. Vervoer van deur tot deur met of zonder begeleiding, alles volgens de wens van de gebruiker. Het blijkt in een behoefte te voorzien.

Zijn de gebruikelijke vervoersmogelijkheden voor jou niet toereikend en heb jij ook vervoer nodig? Bel 0162 471115!

AutoMaatje wordt mogelijk gemaakt door de inzet van een team van vrijwillige chauffeurs. Zij zetten hun vrije tijd en auto graag in om stadsgenoten naar de gewenste plaats van bestemming te brengen. Dat kan zowel lokaal als interlokaal. Er is veel mogelijk!

Heb je ook vervoer nodig? Neem dan minimaal twee dagen van tevoren contact op met Oosterhoutvoorelkaar. Wij maken een passende match tussen jouw vervoersvraag en een vrijwillige chauffeur.

Zodra de match gemaakt is, bellen wij je terug om de rit te bevestigen en te vertellen wie jouw chauffeur wordt. De vergoeding bedraagt € 0,30 per gereden kilometer ( vanaf het adres van de chauffeur) plus eventuele parkeerkosten. Onze vrijwilligers wonen in Oosterhout en we proberen altijd een match te vinden met een vrijwilliger bij jou in de buurt.

Op het afgesproken moment haalt de vrijwilliger je thuis op. Bij een kort uitje zal deze vaak bij je blijven, of in de auto op je wachten. Als er veel tijd zit tussen de heen- en terugrit, bespreken we de mogelijkheden met de beschikbare chauffeur. De vergoeding betaal je rechtstreeks en contant aan de vrijwilliger.

ANWB AutoMaatje is bereikbaar op:

maandag van 09.00 uur tot 15.00 uur

dinsdagvan 09.00 uur tot 15.00 uur

woensdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

donderdag van 09.00 uur tot 15.00 uur

vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur

Telefoon: 0162-471115

E-mail: info@oosterhoutvoorelkaar.nl

Aanmeldformulier ANWB Automaatje

De vrijwilligerswinkel van Oosterhoutvoorelkaar, gevestigd in Arendshof op nummer 83 (Hemaplein), is eveneens open op bovengenoemde tijden. Loop eens binnen als je meer informatie wilt. Dat is geheel vrijblijvend en bij ons staat altijd de koffie klaar!