Direct naar de inhoud van deze pagina

Een ster in vrijwilligerswerk

Oosterhoutvoorelkaar gaat verhuizen! We gaan naar een groter pand verhuizen, yes! Kunnen we eindelijk onze konten weer keren. En waar gaan we dan naartoe? Wij gaan verhuizen naar Arendshof 83. In ons nieuwe kantoor zijn binnenkort ook de spreekuren van Oosterhoutvoorelkaar en we zijn dan elke dag open. In de afgelopen paar weken is er veel geklust in het nieuwe kantoor om daar vanaf 15 februari mensen te kunnen ontvangen, maar jullie vragen je vast af, of ik zelf ook wat heb gedaan?

Tuurlijk niet, ik ben jong en lui. Nee, ik heb behangen. Ja, IK! Ik had nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Nu lijkt het alsof ik het helemaal alleen heb gedaan, maar gelukkig kreeg ik hulp van mijn moeder. Mijn moeder heeft mij geleerd hoe ik moet behangen. Niet dat ik het nu zelfstandig zou kunnen, maar ik heb meegeholpen. Je hoeft niet meteen alles in één keer te kunnen, toch? Mijn taak was om de behangrol op te meten en af te snijden. Ook smeerde ik de behanglijm op het behang dit plakte als een malle). Zoals altijd zat ik weer helemaal onder, overal behanglijm op mijn t-shirt. Maar goed, je moet er iets voor over hebben hè.

Dus als je een bezoekje komt brengen aan ons nieuwe pand ( pas na de opening natuurlijk ), zie je rechts van je de mooiste muur van heel het pand. Wie had dat gedacht, dat je op een stage zou leren behangen? Voor de rest kun je bij het nieuwe pand langs komen als je vragen hebt over Oosterhoutvoorelkaar, een vrijwilliger zoekt of als je een vrijwilliger wilt worden! Ook zijn we van plan om eventueel gezelschapsactiviteiten te organiseren in het pand. Houd vooral onze Facebookpagina in de gaten voor de nieuwste nieuwtjes!


Lees hier de eerste blog/kennismaking

Lees hier Blog 2 ( een ervaring rijker)