Direct naar de inhoud van deze pagina

Boodschappen doen

Zoek je een vrijwilliger die kan helpen met boodschappen doen? Dat kan op Oosterhoutvoorelkaar!

Het is mogelijk om boodschappen te bestellen en te laten bezorgen maar soms wil je gewoon even zelf met je boodschappenlijstje naar de Jumbo of de Albert Heijn. Via Oosterhoutvoorelkaar is het mogelijk een vrijwilliger te vinden die bijvoorbeeld kan helpen met tassen dragen als dat zelf niet meer lukt. Of de rolstoel te duwen zodat je zelf weer eens naar de supermarkt of het winkelcentrum kunt, wellicht gecombineerd met een gezamenlijk kopje koffie.

Boodschappen in Oosterhout

Hoe vind ik de hulp die ik nodig heb?

Heb je hulp nodig bij het boodschappen doen? Plaats dan een vraag en laat buren en andere vrijwilligers weten waarmee ze je kunnen helpen. Het is vaak een kleine moeite om iemand op te halen als je toch naar de winkel rijdt voor de wekelijkse boodschappen!

Plaats een vraag op OosterhoutvoorelkaarOok kun je zelf in het aanbod kijken van mensen die willen helpen met boodschappen doen. Misschien staat er al iemand uit de buurt bij? Je kunt hem of haar dan een berichtje sturen om uit te leggen wat voor hulp je nodig hebt.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Oosterhoutvoorelkaar.


Meer info over hulp vragen via Oosterhoutvoorelkaar

Oosterhoutvoorelkaar brengt particuliere of organisaties met een vraag en vrijwilligers bij elkaar. In heel de gemeente Oosterhout, dus ook in Den Hout, Dorst en Oosteind. Bij ons ben je aan het goede adres voor het vinden van hulp zoals boodschappenhulp, iemand om mee te gaan shoppen in het winkelcentrum gecombineerd met een wandelingetje of een kopje koffie. Ook als je zelf je boodschappen nog kunt doen, maar geen vervoer hebt naar de markt of winkel, dan kun je een hulpvraag plaatsen. Wellicht woon je op de route van iemand die toch de wekelijkse boodschappen gaat doen op dezelfde tijd. Veel mensen willen graag iets voor een ander doen en dat kan gemakkelijk met een boodschapje of een ritje naar de supermarkt!