Direct naar de inhoud van deze pagina

Gezelschap of maatje

Zoek je een maatje om samen iets gezelligs mee te doen? Dat kan op Oosterhoutvoorelkaar!

Houd je van wandelen, lekker eten of samen een terrasje pikken? Via Oosterhoutvoorelkaar is het mogelijk in contact te komen met een maatje. Een vrijwilliger die ook op zoek is naar gezelschap en bijvoorbeeld de rolstoel kan duwen of een luisterend oor kan bieden. Hoe vaak en waar je elkaar ontmoet, kunnen jullie onderling afspreken. Dat kan variƫren van een wandeling in het bos, een bezoek aan de bioscoop of een kopje koffie of thee bij je thuis of in Oosterhout.

Samen iets drinken in Oosterhout

Hoe vind ik de hulp die ik nodig heb?

Zoek jij ook gezelschap of ben je op zoek naar een maatje? Plaats dan een vraag en laat vrijwilligers weten waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kun je ook zelf een aanbod plaatsen. Want voor gezelschap zijn twee gesprekspartners nodig, dus misschien ben jij wel het maatje waar iemand naar op zoek is!

Plaats een vraag op OosterhoutvoorelkaarOok kun je zelf in het aanbod kijken van vrijwilligers en organisaties. Misschien staat er al iemand uit de buurt bij die samen iets wil doen? Je kunt hem of haar dan een berichtje sturen om uit te leggen wat voor hulp je nodig hebt.

Lukt het plaatsen van een vraag over gezelschap niet? Vraag dan een ander om je te helpen of neem contact op met Oosterhoutvoorelkaar.


Meer info over hulp vragen via Oosterhoutvoorelkaar

Oosterhoutvoorelkaar brengt particuliere of organisaties met een vraag en vrijwilligers bij elkaar. In heel de gemeente Oosterhout, dus ook in Den Hout, Dorst en Oosteind. Bij ons ben je aan het goede adres voor het vinden van een maatje, iemand om er mee op uit te trekken, samen activiteiten te ondernemen of gewoon iemand die af en toe langs gaat bij je vader of moeder die alleen woont. Mantelzorgers maken ook gebruik van Oosterhoutvoorelkaar zodat zij zelf ook af en toe rust kunnen pakken zonder de ander alleen te laten. Veel mensen zijn bereid iemand anders te helpen en dat kan al eenvoudig door eens iemand een bezoekje te brengen!