Direct naar de inhoud van deze pagina

Klussen en tuin

Zoek je een vrijwilliger die kan helpen met klussen of in de tuin? Dat kan op Oosterhoutvoorelkaar!

Een huis en tuin onderhouden is vaak een hele klus. Als je daar hulp bij nodig hebt, bijvoorbeeld door fysieke problemen of ouderdom, dan kun je via Oosterhoutvoorelkaar een vrijwilliger zoeken die kan helpen met het ophangen van dat schilderij, het aansluiten van een printer of het snoeien van de heg. Dat kan eenmalige hulp zijn zoals het opruimen van een zolder of iemand die regelmatig helpt met het onderhouden van de tuin.

Hulp bij klussen en tuin in Oosterhout

Hoe vind ik de hulp die ik nodig heb?

Heb je hulp nodig met klussen in de tuin of in en om het huis? Plaats dan een vraag en laat buren en andere vrijwilligers weten waarmee ze je kunnen helpen. Bijvoorbeeld: Tuinman of - vrouw gezocht!

Plaats een vraag op Oosterhoutvoorelkaar

Ook kun je zelf in het aanbod kijken van mensen die handig zijn in de tuin of zich aanbieden voor klusjes. Misschien staat er al klusser, tuinman of -vrouw uit de buurt bij? Je kunt hem of haar dan een berichtje sturen om uit te leggen wat voor hulp je nodig hebt.

Lukt het plaatsen van een vraag niet? Vraag dan iemand om te helpen of neem contact op met Oosterhoutvoorelkaar.

Meer info over hulp vragen via Oosterhoutvoorelkaar

Oosterhoutvoorelkaar brengt particuliere of organisaties met een vraag en vrijwilligers bij elkaar. In heel de gemeente Oosterhout, dus ook in Den Hout, Dorst en Oosteind. Bij ons ben je aan het goede adres voor het vinden van hulp met het leegmaken van de goten, het installeren van elektrische apparaten of hulp bij de grote schoonmaak bijvoorbeeld. Mensen met groene vingers kunnen hulp bieden bij het winterklaar maken van de achtertuin waar anderen misschien wekelijks de container even voor je buiten kunnen zetten. Veel mensen zijn bereid iemand anders te helpen en dat kan al eenvoudig door een keer een kast in elkaar te schroeven!