Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Lyda

  Aanbod van Lyda

  Geplaatst door Lyda
  Ik wil graag iets betekenen voor een ander, die hulp nodig heeft, bijv. ergens naartoe brengen of boodschappen doen.Voorlopig wil ik dit alleen incidenteel doen, omdat ik maar tijdelijk beschikbaar be... Lees meer
 • Profielfoto van Nathalie

  Aanbod van Nathalie

  Geplaatst door Nathalie
  Ik ben van oorsprong zelf hulpverlener geweest zowel bij ouderen als jongeren. Door omstandigheden kan ik niet meer beroepsmatig werken, maar ik zou graag mijn kennis als vrijwilliger voor max 3 a 4 u... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 866 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Miranda

  Aanbod van Miranda

  Geplaatst door Miranda
  Ik wil graag vrijwilligerswerk gaan doen om mezelf weer nuttig te voelen in de maatschappij. Ik ben gedeeltelijk afgekeurd en heb veel tijd over. Het liefst alleen overdag. Lees meer
 • Profielfoto van Jeffrey

  Aanbod van Jeffrey

  Geplaatst door Jeffrey
  Mensen zouden vaker iets voor elkaar moeten doen (: ik ben een jongeman van 24 jaar oud, werkzaam als business development manager dus administratief goed onderlegd, maar ook zeker beschikbaar voor kl... Lees meer
 • Profielfoto van Minke

  Aanbod van Minke

  Geplaatst door Minke
  Mijn doelgroep is wel gericht op de ouderen die anders te veel vereenzamen. Een wandeling, praatje, boodschapje, kaarten knutselen een voorbeeld. De kleine activiteiten die kunnen bijdragen aan een on... Lees meer
 • Profielfoto van Team

  De koffie staat klaar!

  Geplaatst door Team namens Oosterhoutvoorelkaar
  Wil je graag vrijwilligerswerk doen of zoek je een vrijwilliger? Kom dan eens langs op het spreekuur van Oosterhoutvoorelkaar, Arendshof 83. We kunnen je helpen met het vinden van passend vrijwillige... Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik ben 61 jaar en heb soms wat tijd om mijn kennis en vaardigheden aan te bieden. Ik wil me inzetten voor vrijwilligerswerk dat mij aanspreekt maar niet voor secretarieel werk of voorzittersfuncties. ... Lees meer
 • Profielfoto van Lily

  Rookvrij

  Geplaatst door Lily
  Ik vind het fijn om anderen te helpen, kan goed organiseren, dingen uitzoeken en regelen (denk aan: boodschappen doen, mee naar de dokter, administratie etc.). Mee gaan wandelen, fietsen, naar muziek,... Lees meer
 • Profielfoto van Natasja

  Aanbod van Natasja

  Geplaatst door Natasja
  Ik las over het automaatje, vind dit een goed initiatief voor mensen zonder vervoer en het is een kleine moeite Lees meer
 • Profielfoto van Richard

  Aanbod van Richard

  Geplaatst door Richard
  Tijdens de zomer beschikbaar om (geimmigreerde) personen te helpen de weg te vinden in de Nederlandse maatschappij. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.