Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Team

  De koffie staat klaar!

  Geplaatst door Team namens Oosterhoutvoorelkaar
  Wil je graag vrijwilligerswerk doen of zoek je een vrijwilliger? Kom dan eens langs op het spreekuur van Oosterhoutvoorelkaar, Arendshof 83. We kunnen je helpen met het vinden van passend vrijwillige... Lees meer
 • Profielfoto van Shirley

  Aanbod van Shirley

  Geplaatst door Shirley
  ik ben kapster en zit door de lockdown gedwongen thuis en heb heel veel tijd over om iets voor een ander te betekenen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1069 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Rachid

  Aanbod van Rachid

  Geplaatst door Rachid
  Hoi ik ben Rachid. Werk in de jeugdzorg. Naast het werken wil ik bezig zijn, om mezelf te ontwikkelen en te motiveren om bezig te blijven. Middels een kleine daad wil ik mensen een glimlach bezorgen. ... Lees meer
 • Profielfoto van José

  Wil jij ook rummikubben?

  Geplaatst door José
  Hallo! Zin om een keer per week met mij te rummikubben? Laten we dan kennismaken en zien of we een klik hebben. Ik heb sinds mijn jeugd een hersenbeschadiging en heb daardoor beperkingen. Het gaat op ... Lees meer
 • Profielfoto van Chantalle

  Chanty coaching

  Geplaatst door Chantalle
  Graag wil ik je gratis telefonisch begeleiden in jouw proces. Ik ben holistisch coach en help ook kinderen die problemen ondervinden thuis of op school. Mijn website staat online voor meer informatie ... Lees meer
 • Profielfoto van Andreo

  Aanbod van Andreo

  Geplaatst door Andreo
  In deze zware tijd wil ik graag mijn steentje bijdragen aan mensen die hulp kunnen gebruiken Lees meer
 • Profielfoto van Zinzi

  Aanbod van Zinzi

  Geplaatst door Zinzi
  Ik zit in het eerste jaar van mijn HBO-opleiding op het Avans in Breda. Hier studeer ik Social work. Voor mijn eerste jaar moet vrijwilligerswerk lopen. Hierbij moet ik 84 uur meelopen met een organis... Lees meer
 • Profielfoto van Elvera

  Aanbod van Elvera

  Geplaatst door Elvera
  Ik wil graag helpen, hond uit laten voor iemand die het niet kan, boodschappen doen. Ik heb een café en sinds Maart ben ik meer dicht dan open en heb ik dus wat tijd over om anderen te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Elisa

  Aanbod van Elisa

  Geplaatst door Elisa
  Waarom? Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn en te kunnen bijdragen, me nuttig maken op een leuke manier en dat het ook gewaardeerd wordt. Wat? Ik zou graag ouderen willen helpen op wat voor ... Lees meer
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  Wij zijn Marleen en Robert. We willen graag anderen helpen waar het kan. Het is een kleine moeite om bijvoorbeeld boodschappen te doen. We hebben het meeste tijd in de weekenden en avonduren ivm ons w... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.