Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Inge

  Aanbod van Inge

  Geplaatst door Inge
  Hallo. Mijn naam is Inge en ik ben 28 jaar. Ik zou het leuk vinden om zo nu en dan een ander te kunnen helpen. Ik weet hoe fijn dit kan zijn en hoe groot de behoefte hier aan kan zijn. Daar draag ik g... Lees meer
 • Profielfoto van Brechte

  Aanbod van Brechte

  Geplaatst door Brechte
  boodschappen doen, een keer voor iemand koken Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 994 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Karlijn

  Aanbod van Karlijn

  Geplaatst door Karlijn
  Ik leid een hectisch en bevoorrecht bestaan. Ik heb een gezin, werk veel, houdt van sporten en sociale activiteiten. Ik heb niet veel tijd, maar wel zin om anderen te helpen, misschien niet op regelm... Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Goededag, ik wil me graag inzetten voor hulp bij de Corona crisis. Dit kan voor een boodschapje zijn of iets dergelijks. Ik hoor het graag als er iets te doen is. Lees meer
 • Profielfoto van Hanneke

  Aanbod van Hanneke

  Geplaatst door Hanneke
  Tijdens de Corona-chaos kan ik waar nodig mensen ondersteunen als coach/therapeut, een luisterend oor bieden, samen kijken of er een wat meer rust kan zijn in deze stressvolle tijd. Dat kan bijv via s... Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Ik ben een paar keer per week beschikbaar om mensen die het nodig hebben te helpen met bv. boodschappen doen of de hond uitlaten. Ben of ken jij iemand die hulp nodig heeft, laat het me dan weten. Lees meer
 • Profielfoto van Annemieke

  Aanbod van Annemieke

  Geplaatst door Annemieke
  SOEPACTIE DEEL 2, VOOR IEDEREEN DIE HET KAN GEBRUIKEN IN DEZE TIJD!! LET OP! Het aanmelden gaat vanaf nu via een mailtje naar [e-mailadres verborgen] . Dit om het overzicht te houden. Daar zijn we w... Lees meer
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Ik ben werkloos en wil graag iets om handen hebben..ik wil mijn tijd nuttig besteden en iets voor anderen betekenen Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  altijd bereid voor een klus

  Geplaatst door Jan
  ik ben nog al handig aangelegd en oplossing gericht. Probeer altijd een oplossing te vinden. Ben ook wel handig met computer en ook daar oplossing gericht. Op elektronica, stopcontacten, hang en sl... Lees meer
 • Profielfoto van Quinten

  Aanbod van Quinten

  Geplaatst door Quinten
  Graag wil ik mensen helpen, bij het helpen met de leukste klusjes in de computer/netwerk wereld. Ik zal beschikbaar zijn in de avonden/zondagen Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.