Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Team

  Figuurzaagclub Oosterhout zoekt deelnemers

  Geplaatst door Team namens Oosterhoutvoorelkaar
  Lijkt het je leuk om, samen met anderen, een paar uurtjes per week te figuurzagen? In Activiteitencentrum Dommelbergen is wekelijks op dinsdagmiddag de Figuurzaagclub actief. Ervaring is niet nodig... Lees meer
 • Profielfoto van Ivoly

  Aanbod van Ivoly

  Geplaatst door Ivoly
  Ik wil graag andere mensen helpen die moeilijk te been zijn En daarom doe ik dit werk graag vrijwilligerswerk om mensen te helpen Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 853 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Marlies

  Aanbod van Marlies

  Geplaatst door Marlies
  De mogelijkheid vinden om wat te betekenen voor de ander en een nuttige , prettige dagbesteding te hebben Het mes snijdt dan aan 2 kanten Lees meer
 • Profielfoto van Jeanette

  Aanbod van Jeanette

  Geplaatst door Jeanette
  lijkt me leuk om andere te helpen Lees meer
 • Profielfoto van Muhannad

  Aanbod van Muhannad

  Geplaatst door Muhannad
  Ik houd van graag om te helpen .dat maakt me blij.leven met elkaar is beter. Iedereen heeft iemand nodig Lees meer
 • Profielfoto van Cor

  Aanbod van Cor

  Geplaatst door Cor
  Ik heb altijd al de drang gehad om anderen mensen te helpen waar ik kan. Ik ben mede daardoor ook het onderwijs in gegaan (docent lichamelijke opvoeding, personal trainingscoach en heb daarnaast ook i... Lees meer
 • Profielfoto van Kees

  Aanbod van Kees

  Geplaatst door Kees
  Goedemiddag. Sedert enkele weken woon ik in Oosterhout Tot begin juli ben ik penningmeester van een fiets4daagse (sinds 2010) in Weert (Limburg). Dus vanaf medio dit jaar zou ik graag in Oosterhout ... Lees meer
 • Profielfoto van Toon

  Aanbod van Toon

  Geplaatst door Toon
  In mijn werkzame leven heb ik mij op het administratieve vlak verdienstelijk gemaakt. Ook op bestuurlijk niveau. Vandaar dat mijn voorkeur uitgaat hier naar uit gaat. Lees meer
 • Profielfoto van Samantha

  Aanbod van Samantha

  Geplaatst door Samantha
  Ik ben 1 keer in de week beschikbaar 4 tot 8 uur Het liefst iets in de administratie want daar liggen mijn interesses meer en vind ik leuk om te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Salett

  Aanbod van Salett

  Geplaatst door Salett
  Ik ben een Spaanse vrouw van 35 jaar die in Spanje fotografie heeft gestudeerd en stage heeft gelopen bij de Spaanse televisie en daar productiewerk heeft gedaan en video editing. Ik wil heel graag al... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.