Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Mirianne

  Aanbod van Mirianne

  Geplaatst door Mirianne
  Heeft u tijdelijk en snel hulp nodig bij het boodschappen doen/ taal-lezen of wilt u er even tussenuit voor een wandeling? Ik werk momenteel niet en ben wel aan het solliciteren. Dit maakt dat ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Stanislava

  Aanbod van Stanislava

  Geplaatst door Stanislava
  Ik vind het belangrijk dat niemand zich eenzaam voelt. Als ik kan helpen doe ik het graag. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1063 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Barbara

  Aanbod van Barbara

  Geplaatst door Barbara
  Leuk mens met hart op de juiste plaats Lees meer
 • Profielfoto van Femke

  Aanbod van Femke

  Geplaatst door Femke
  Ik doe graag mee. Ik reageer op de oproep voor coaches voor jongeren die noodgedwongen zelfstandig moeten wonen. Lees meer
 • Profielfoto van Ron

  Vrijwilligerswerk gezocht

  Geplaatst door Ron
  Hallo , ik ben Ron en kom uit oosterhout Ik ben op zoek naar leuk vrijwilligerswerk in oosterhout. U kan mij een mailtje sturen en zal dan hier op reageren met mijn tel.nr U kan mij dan bellen ... Lees meer
 • Profielfoto van Marleen

  Aanbod van Marleen

  Geplaatst door Marleen
  In deze Coronatijd valt het niet voor iedereen mee om dingen geregeld te krijgen. Durf je zelf niet naar de supermarkt? Heb je een klusvraag of zal ik een keer voor je meekoken? Ik doe het graag! Lees meer
 • Profielfoto van Miray

  Aanbod van Miray

  Geplaatst door Miray
  Waarom: Sinds kleins af aan help ik mijn moeder. Ze heeft 2 chronische ziektes waardoor ik haar heb geholpen met huishoudelijke taken. Meerdere mensen hebben zulke hulp nodig een steun in zijn/haar r... Lees meer
 • Profielfoto van Sieneke

  Aanbod van Sieneke

  Geplaatst door Sieneke
  Ik zou graag iets voor anderen willen betekenen nu mijn kinderen van 20 en 24 grotendeels een zelfstandig leven leiden. Mensen helpen tegen eenzaamheid of met de Nederlandse taal lijkt mij een mooi i... Lees meer
 • Profielfoto van Pascal

  Aanbod van Pascal

  Geplaatst door Pascal
  Ik wil graag mensen helpen en oosterhout op deze manier leren kennen, ik ben zelf ook vrijwilliger en wil graag wat doen voor de medemens Lees meer
 • Profielfoto van Colinda

  Aanbod van colinda

  Geplaatst door Colinda
  hoi mijn naam is colinda ik zou graag mensen wilen helpen boodschappen na buiten met iemand wandelen of die in de rolstoel zit en die na buiten wil ik u gewoon even op bezoek om te kletsen wil eige... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.