Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Acelya

  Aanbod van Acelya

  Geplaatst door Acelya
  Hoi hoi, mijn naam is Acelya Kanal en ik ben eerstejaarsstudente social work op het Avans. Voor mijn opleiding moet ik dit schooljaar 84 uur vrijwilligerswerk verrichten in een sector naar keus en ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Karlijn

  Aanbod van Karlijn

  Geplaatst door Karlijn
  Ik leid een hectisch en bevoorrecht bestaan. Ik heb een gezin, werk veel, houdt van sporten en sociale activiteiten. Ik heb niet veel tijd, maar wel zin om anderen te helpen, misschien niet op regelm... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 866 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Kees

  Aanbod van Kees

  Geplaatst door Kees
  Goedemiddag. Sedert enkele weken woon ik in Oosterhout Tot begin juli ben ik penningmeester van een fiets4daagse (sinds 2010) in Weert (Limburg). Dus vanaf medio dit jaar zou ik graag in Oosterhout ... Lees meer
 • Profielfoto van Arnaud

  Aanbod van Arnaud

  Geplaatst door Arnaud
  Ik vind het leuk om met mensen naar buiten te gaan die zelf niet meer in staat zijn om te fietsen . . Ik wil hen hierbij 1 op 1 begeleiden. Op maandag ben ik beschikbaar. je mag mij een bericht... Lees meer
 • Profielfoto van Patrick

  Aanbod van Patrick

  Geplaatst door Patrick
  Ik ben Patrick, heb wat tijd over en die tijd wil ik goed besteden. Dat wil ik doen door iemand te helpen die mijn hulp goed kan gebruiken. Het liefst help ik iemand met boodschappen doen, de hond uit... Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  We komen in december 2019 in Oosterhout te wonen en via vrijwilligerswerk wil ik de mensen in Oosterhout beter leren kennen Lees meer
 • Profielfoto van Jaap

  Ondersteuning vrijwilligersorganisaties

  Geplaatst door Jaap namens SESAM Academie
  SESAM academie De SESAM academie is een landelijk maatschappelijk adviesbureau van vrijwilligers dat advies op maat levert aan vrijwilligersorganisaties. De circa 80 SESAM adviseurs zijn gecertifice... Lees meer
 • Profielfoto van Frans

  Aanbod van Frans

  Geplaatst door Frans
  Ik ben met vervroegd pensioen en heb tijd over. Ik wil me niet te snel binden aan iets, maar even kijken wat ik echt leuk vind. Lees meer
 • Profielfoto van Yassin

  Aanbod van Yassin

  Geplaatst door Yassin
  Ik ben opzoek naar een stage plek in omgeving Oosterhout. Een stageplek die veel vrijwilligerswerk aanbied. Namens mijn school (Avans Breda) ben ik hier naar op zoek. Ik hoop dat ik wat leuks vind,... Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Ik ben een sociaal mens, heb in augustus 2019 veel tijd en zou graag iets willen doen voor een ander. Ben HBO geschoold, en ga in sept of oktober weer aan het werk. Beroep is jeugdprofessional/maat... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.