Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Maria

  Aanbod van Maria

  Geplaatst door Maria
  Ik heb altijd gezorgd en verzorgd, en dat is mijn passie! Graag wil ik mensen ondersteunen die zoeken naar gezelschap en een praatje. Ik wil mijn steentje bijdragen voor de medemens. Ik ben Maria... Lees meer
 • Profielfoto van Quinten

  Aanbod van Quinten

  Geplaatst door Quinten
  Graag wil ik mensen helpen, bij het helpen met de leukste klusjes in de computer/netwerk wereld. Ik zal beschikbaar zijn in de avonden/zondagen Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 908 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Sterrenbuurt

  Maak jij het verschil in de Sterrenbuurt?

  Geplaatst door Sterrenbuurt
  Woon jij in de Sterrenbuurt? Dan kun jij het verschil maken! Heb je af en toe of regelmatig vrije tijd die je zinvol wilt besteden? Je bent goed in klussen, je houdt van tuinieren, je hebt geen hekel ... Lees meer
 • Profielfoto van Nassira

  Aanbod van Nassira

  Geplaatst door Nassira
  Ik heb altijd mijn vader verzorgd tot aan zijn overlijden toe, en dat gaf voldoening als mens dat je iets goeds voor je medemens doet. Graag wil ik dat voorzetten. Lees meer
 • Profielfoto van Sabina

  Aanbod van Sabina

  Geplaatst door Sabina
  Ik ben Sabina en ik zou graag iemand anders helpen met de dingen die ik kan en een ander niet. Het zou mij een fijn gevoel geven als ik iets voor een ander kan en mag doen. Elkaar helpen is belangrijk... Lees meer
 • Profielfoto van Mendy

  Aanbod van Mendy

  Geplaatst door Mendy
  Hoi ik ben Mendy, ik ben een manusje van alles en ik heb ongeveer 3 uur per week te besteden als vrijwilliger. Er is alleen 1 dingetje, ik heb 2 super lieve hondjes, die ik overal mee naar toesleep to... Lees meer
 • Profielfoto van Luc

  Aanbod van Luc

  Geplaatst door Luc
  Goedemiddag, ik wil graag mijn hulp aanbieden omdat ik mij meer maatschappelijk in wil zetten. Ik heb daar momenteel ook de tijd voor en mijn streven is om dit zo te houden :). Het lijkt me leuk en zi... Lees meer
 • Profielfoto van Salett

  Aanbod van Salett

  Geplaatst door Salett
  Ik ben een Spaanse vrouw van 35 jaar die in Spanje fotografie heeft gestudeerd en stage heeft gelopen bij de Spaanse televisie en daar productiewerk heeft gedaan en video editing. Ik wil heel graag al... Lees meer
 • Profielfoto van Emile

  Aanbod van Emile

  Geplaatst door Emile
  Hallo , ik meld me aan voor klussen in de tuin. Ik ben hovenier geweest voor 30 jaar . Om bepaalde reden kan ik dit niet meer als betaalde baan doen. Ik zou graag mensen hiermee helpen om sociaal b... Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Hallo, Ik ben Bert. Ben reeds 14 jaar als vrijwilliger aan het werk in Oosterhout. Vind het prettig om mij nuttig te maken. Gewerkt als penningmeester bij Terre des hommes en de Rubenshof. Ook vrijwil... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.