Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik ben 61 jaar en heb soms wat tijd om mijn kennis en vaardigheden aan te bieden. Ik wil me inzetten voor vrijwilligerswerk dat mij aanspreekt maar niet voor secretarieel werk of voorzittersfuncties. ... Lees meer
 • Profielfoto van Serife

  Aanbod van Serife

  Geplaatst door Serife
  Hoi ik wil graag mensen helpen die hulp nodig hebben of een gezelschap nodig hebben. Ik help graag anderen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1069 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Marcel

  Aanbod van Marcel

  Geplaatst door Marcel
  Om gezamenlijk leuke dingen te ondernemen en het daardoor weer wat gezelliger te maken voor beiden. Lees meer
 • Profielfoto van Erik

  Aanbod van Erik

  Geplaatst door Erik
  mijn is Erik 49 jaar ben reeds vrijwilliger chauffeur bij zorgboerderij levensvreugde ,over enkele weken stopt mijn intensieve therapie (MBT) en ben opzoek naar meer dagbesteding. zit momenteel in de... Lees meer
 • Profielfoto van Liesbeth

  Aanbod van Liesbeth

  Geplaatst door Liesbeth
  Ik ben al automaatje Lees meer
 • Profielfoto van Lieuwe

  Aanbod van Lieuwe

  Geplaatst door Lieuwe
  Ik heb vaker vrijwilligerswerk gedaan en dat gaf iedere keer een voldaan gevoel. Ik kan op vele vlakken ondersteunen, ik steek graag de handen uit de mouwen. Lees meer
 • Profielfoto van Ardi

  Aanbod van Ardi

  Geplaatst door Ardi
  hallo mijn naam is ardi,ik ben bijna 58 jaar oud. van beroep ziekenverzorgende. kom uit het westen des lands. sinds bijna 11 jaar woonachtig in oosteind. ben getrouwd en heb twee kinderen uitwonen... Lees meer
 • Profielfoto van Maryam

  Aanbod van Maryam

  Geplaatst door Maryam
  Ik wil graag veel oefenen met Nederlands praten en wil graag meer mensen leren kennen in Oosterhout. Ik ben sociaal en houd van lekker koken en ik kan goed naaien. Ik ben sociaal en vind het leuk o... Lees meer
 • Profielfoto van Shahrazed

  Aanbod van Shahrazed

  Geplaatst door Shahrazed
  De reden dat ik iets voor een ander wil doen, is omdat het mij voldoening geeft. Mensen die me dankbaar zijn, een praatje maken, een maaltijd voorbereiden, wandeling maken, het zit allemaal in mij. Al... Lees meer
 • Profielfoto van Yvonne

  Aanbod van Yvonne

  Geplaatst door Yvonne
  Ik wil graag de mensen helpen die het verdienen omdat we er voor elkaar moeten zijn, Corona of niet. Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.