Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Michelle

  Aanbod van Michelle

  Geplaatst door Michelle
  In april heb ik een tussenmaand en begin pas 1 mei bij mijn nieuwe werkgever. Ik wilde eigenlijk gaan reizen maar dat zit er nu niet in, dus daarom ben ik full time beschikbaar om te helpen als vrijwi... Lees meer
 • Profielfoto van Pascal

  Aanbod van Pascal

  Geplaatst door Pascal
  Ik wil graag mensen helpen en oosterhout op deze manier leren kennen, ik ben zelf ook vrijwilliger en wil graag wat doen voor de medemens Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 996 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Quinten

  Aanbod van Quinten

  Geplaatst door Quinten
  Graag wil ik mensen helpen, bij het helpen met de leukste klusjes in de computer/netwerk wereld. Ik zal beschikbaar zijn in de avonden/zondagen Lees meer
 • Profielfoto van Alice

  Aanbod van Alice

  Geplaatst door Alice
  Ik wil graag eenzame ouderen helpen in deze moeilijke tijd. Bijvoorbeeld boodschappen doen, praatje maken, hulp in huishouden en noem maar op ... Lees meer
 • Profielfoto van Tineke

  Aanbod van Tineke

  Geplaatst door Tineke
  In deze tijd vind ik het belangrijk dat er voor iedereen die daar behoefte aan heeft, hulp geboden kan worden. Ik heb een praktijk voor massagetherapie, die nu helaas gesloten is vanwege het coronavi... Lees meer
 • Profielfoto van Marjolijn

  Aanbod van Marjolijn

  Geplaatst door Marjolijn
  Ik heb 2 kapsalons, vanwege de Corona crisis moeten wij 4 weken sluiten. Ik wil graag in deze 4 weken bezig zijn en zoveel mogelijk andere proberen te helpen tijdens de Corona crisis. Ik kan niet 4 we... Lees meer
 • Profielfoto van Dieke

  coronagerelateerd hulp

  Geplaatst door Dieke
  - boodschapje doen - gezeldschap voor (oudere)eenzame mensen -kaartje sturen - koken - mag ook open vraag gesteld worden. Lees meer
 • Profielfoto van Rob

  Aanbod van Rob

  Geplaatst door Rob
  Goededag, ik wil me graag inzetten voor hulp bij de Corona crisis. Dit kan voor een boodschapje zijn of iets dergelijks. Ik hoor het graag als er iets te doen is. Lees meer
 • Profielfoto van Wendy

  Aanbod van Wendy

  Geplaatst door Wendy
  Ik ben een paar keer per week beschikbaar om mensen die het nodig hebben te helpen met bv. boodschappen doen of de hond uitlaten. Ben of ken jij iemand die hulp nodig heeft, laat het me dan weten. Lees meer
 • Profielfoto van Annemieke

  Aanbod van Annemieke

  Geplaatst door Annemieke
  SOEPACTIE DEEL 2, VOOR IEDEREEN DIE HET KAN GEBRUIKEN IN DEZE TIJD!! LET OP! Het aanmelden gaat vanaf nu via een mailtje naar [e-mailadres verborgen] . Dit om het overzicht te houden. Daar zijn we w... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.