Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Louis

  Aanbod van Louis

  Geplaatst door Louis
  Ik heb nu het idee dat ik buiten de maatschappij sta. Ik bezit vele kwaliteiten die ik graag inzet voor een ander. Wel of niet betaald. Lees meer
 • Profielfoto van Netty

  Aanbod van Netty

  Geplaatst door Netty
  In de avonduren werk ik als schoonmaakster voor Hofkens. Overdag verzorg ik tussen de middag het hondje van onze dochter. Met name in de ochtenduren heb ik wat tijd vrij om mij nuttig te maken. De... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 860 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Jurgen

  Aanbod van Jurgen

  Geplaatst door Jurgen
  In deze drukke tijd van individualisering is het goed om een keer iets voor een ander te doen. Elkaar te helpen. Hierdoor mensen te ontmoeten. Door co ouderschaps en diverse bezigheden ben ik vooral b... Lees meer
 • Profielfoto van Mara

  Aanbod van Mara

  Geplaatst door Mara
  Ik wil graag kleine, kortdurende klusjes doen of gezelschap zijn voor mensen die dat nodig hebben. Max 2 uur is voor mij goed te plannen en dan ben ik qua tijden flexibel Lees meer
 • Profielfoto van Hanne

  Aanbod van Hanne

  Geplaatst door Hanne
  Jullie mogen mijn zeker benaderen ben nu wel bij de volcaert oosterheem aan helpen op de woensdagen kan eventueel nog iets bijdoen. ...???????? wil nuttig zijn voor andere door helpen, ben heel crea... Lees meer
 • Profielfoto van Clarinda

  Aanbod van Clarinda

  Geplaatst door Clarinda
  Ik wil graag iets voor oudere mensen betekenen ik wel me dagen nuttiger besteden door de ouderen te helpen ik heb ook een oma van 90 jaar en die voelt zich vaak eenzaam ik hoop graag iets te horen via... Lees meer
 • Profielfoto van Ivoly

  Aanbod van Ivoly

  Geplaatst door Ivoly
  Ik wil graag andere mensen helpen die moeilijk te been zijn En daarom doe ik dit werk graag vrijwilligerswerk om mensen te helpen Lees meer
 • Profielfoto van Marlies

  Aanbod van Marlies

  Geplaatst door Marlies
  De mogelijkheid vinden om wat te betekenen voor de ander en een nuttige , prettige dagbesteding te hebben Het mes snijdt dan aan 2 kanten Lees meer
 • Profielfoto van Jeanette

  Aanbod van Jeanette

  Geplaatst door Jeanette
  lijkt me leuk om andere te helpen Lees meer
 • Profielfoto van Muhannad

  Aanbod van Muhannad

  Geplaatst door Muhannad
  Ik houd van graag om te helpen .dat maakt me blij.leven met elkaar is beter. Iedereen heeft iemand nodig Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.