Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jaap

  Ondersteuning vrijwilligersorganisaties

  Geplaatst door Jaap namens SESAM Academie
  SESAM academie De SESAM academie is een landelijk maatschappelijk adviesbureau van vrijwilligers dat advies op maat levert aan vrijwilligersorganisaties. De circa 80 SESAM adviseurs zijn gecertifice... Lees meer
 • Profielfoto van Abir

  Aanbod van Abir

  Geplaatst door Abir
  Ik ben een 45jarige vrouw, afkomstig uit Syrië, en 2 jaar geldeden met mijn gezin naar Nederland gekomen. Om de Nederlandse taal beter te leren kennen wil ik graag een ochtend in de week vrijwilligers... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 843 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Carla

  Aanbod van Carla

  Geplaatst door Carla
  Mijn man en ik zijn 70 en verblijven zoveel mogelijk in ons huisje op recreatie park de Eekhoorn. We zijn nu nog aan het verbouwen, maar willen in de toekomst niet de hele dag "niets doen". Daarom heb... Lees meer
 • Profielfoto van Clarinda

  Aanbod van Clarinda

  Geplaatst door Clarinda
  Ik wil graag iets voor oudere mensen betekenen ik wel me dagen nuttiger besteden door de ouderen te helpen ik heb ook een oma van 90 jaar en die voelt zich vaak eenzaam ik hoop graag iets te horen via... Lees meer
 • Profielfoto van David

  Aanbod van David

  Geplaatst door David
  Hallo iedereen, ik ben David en nu ongeveer 1 jaar ik woon in Oosterhout Nederland. ik ben op zoek naar iemand met mij praten, iets te gaan drinken en die mij de Nederlandse taal wil leren. Vriend o... Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  Ik zou graag helpen pannenhoef carnaval, omdat ik daar vroeger ook kwam met mijn kids en iets terug wil doen. Lees meer
 • Profielfoto van Faushia

  Aanbod van Faushia

  Geplaatst door Faushia
  Heeft u hulp nodig bij het gebruik van een computer, de Nederlandse taal of andere praktische dingen? Laat het mij weten, wellicht kan ik u daarbij helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Afshin

  Aanbod van Afshin

  Geplaatst door Afshin
  Ik wil me graag nuttig maken en actief blijven. Ik heb altijd vrijwilligerswerk gedaan bij de volckaert maar ik ben nu toe aan iets anders. Lees meer
 • Profielfoto van Saeid

  Aanbod van Saeid

  Geplaatst door Saeid
  Ik ben buitenlander en mijn nederlandse taal is niet zo goed dus ik wil iets doen om mijn taal te verbetering en andere mensen te helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Muhannad

  Aanbod van Muhannad

  Geplaatst door Muhannad
  Ik houd van graag om te helpen .dat maakt me blij.leven met elkaar is beter. Iedereen heeft iemand nodig Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.