Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Angélique

  Aanbod van Angélique

  Geplaatst door Angélique
  Hallo! Het lijkt mij fijn iets voor een ander te kunnen betekenen, niet iedereen heeft een groep mensen om zich heen die je kunnen helpen wanneer je je bv eenzaam voelt, door omstandigheden minder goe... Lees meer
 • Profielfoto van Ine

  Aanbod van Ine

  Geplaatst door Ine
  Ik ben Ine, 53 jaar, moeder van 3 volwassen kinderen. Gestopt met werken (technische achtergrond) toen oudste is geboren. Veel op school meegeholpen zowel op leer als creatief gebied. Heb in de wijk k... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 908 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Diego Fernando

  Aanbod van Diego Fernando

  Geplaatst door Diego Fernando
  Hallo, mijn naam is Diego, ik ben Colombiaans (48 jaar) en ik woon sinds kort in Den Hout met mijn Nederlandse vriendin. Ik zou graag vrijwilligerswerk doen in Breda en omgeving, om zo de samenleving ... Lees meer
 • Profielfoto van Erwin

  Aanbod van Erwin

  Geplaatst door Erwin
  Ik wil bijdragen in het geluk van anderen en bijdragen in het verbeteren van processen van organisaties in de breedste zin van het woord. Voor een goed gesprek ben ik altijd in. “Heb uw naaste net zo... Lees meer
 • Profielfoto van Tiny

  Aanbod van Tiny

  Geplaatst door Tiny
  Op dit moment ben ik beweegcoach bij demente ouderen. Erg leuk om te doen en zeker als je de ouderen een leuke middag kan bezorgen. Soms met een lach en soms met een traan. Ik wil erg graag er nog ie... Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  Na een mooie carrière als leidinggevende, met name in de zorg, wil ik graag mijn kwaliteiten en kennis inzetten voor andere. Lees meer
 • Profielfoto van Gom

  Aanbod van Gom

  Geplaatst door Gom
  Ik ben op zoek naar vrijwilligerswerk waarin ik mensen tegenkom en voor hen iets kan betekenen. Mijn wortels lagen in onderwijs en begeleiding van leerlingen in het voortgezet onderwijs. Mijn aanbod l... Lees meer
 • Profielfoto van Aart

  Aanbod van Aart

  Geplaatst door Aart
  Ik ben graag als vrijwilliger beschikbaar voor een ander. Lees meer
 • Profielfoto van Pietje

  Aanbod van Pietje

  Geplaatst door Pietje
  Hoi, ik zou het leuk vinden om kinderen met beperking te helpen/begeleiden bij creative doelen bv bloemschikken, sieraden, knutselen. Ik ben 55 jr., mijn kinderen zijn het huis uit dus nu heb ik daar... Lees meer
 • Profielfoto van Michel

  Aanbod van Michel

  Geplaatst door Michel
  Ik zoek een nuttige vrijetijdsbesteding, heb ervaring als bestuurslid van verschillende (sport) verenigingen. Ben beschikbaar in de avonden en weekend. Ben daarnaast ook redelijk technisch onderlegd. Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.