Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Diana

  Aanbod van Diana

  Geplaatst door Diana
  Ik ben werkloos en wil graag iets om handen hebben..ik wil mijn tijd nuttig besteden en iets voor anderen betekenen Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  altijd bereid voor een klus

  Geplaatst door Jan
  ik ben nog al handig aangelegd en oplossing gericht. Probeer altijd een oplossing te vinden. Ben ook wel handig met computer en ook daar oplossing gericht. Op elektronica, stopcontacten, hang en sl... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 996 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  Ik kan mijn eigen werk helaas niet meer doen vanwege fysieke beperkingen. Toch ben ik graag onder de mensen en wil ik graag mensen helpen. Lees meer
 • Profielfoto van Maxime

  Aanbod van Maxime

  Geplaatst door Maxime
  Ik ben een derdejaars student Sociaal Juridische Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht. Al jarenlang doe ik vrijwilligerswerk naast mijn studie en hier haal ik ontzettend veel plezier uit. In verb... Lees meer
 • Profielfoto van Bianca

  Aanbod van Bianca

  Geplaatst door Bianca
  In de situatie waarin iedereen nu zit, wil ik iets kunnen betekenen. Ik heb door de maatregelen mijn eigen pedicure praktijk moeten sluiten en ik wil niet thuiszitten, maar van belang zijn voor de men... Lees meer
 • Profielfoto van Astrid

  Aanbod van Astrid

  Geplaatst door Astrid
  Ik werk in de jeugd en gehandicaptenzorg. Wil vooral nu in deze tijd voor mensen die mijn hulp nodig hebben er zijn . Wel werk ook ik meer dan fulltime. Maar eten maken helpen met steunkousen of boods... Lees meer
 • Profielfoto van Merel

  Aanbod van Merel

  Geplaatst door Merel
  Aangezien de muren van mijn flat op me afkomen wil ik graag iets nuttigs doen. Hopelijk kan ik zo andere mensen helpen! Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Aanbod van Ellen

  Geplaatst door Ellen
  In deze tijden moeten we elkaar helpen waar nodig. Ik ben 34 jaar en wil graag een steentje bijdragen en zo de Oosterhouters leren kennen. Lees meer
 • Profielfoto van Dieke

  pedagogische ondersteuning

  Geplaatst door Dieke namens Optigroei
  In deze uitdagende periode waarin veel gezinnen lange periode met elkaar thuis zitten, kan je als ouder wellicht wat ondersteuning gebruiken. Opvoeden kan soms al complex genoeg zijn, zeker wanneer de... Lees meer
 • Profielfoto van Tanja

  Aanbod van Tanja

  Geplaatst door Tanja
  Ik wil gewoon iets kunnen betekenen voor de medemens die het net even niet lukt. Lees meer
1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.