Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Rona

  Aanbod van Rona

  Geplaatst door Rona
  Ik zou op 30/12 in de middag mee willen helpen met eten rondbrengen vooral in deze donkere kille eenzame dagen. Iedereen verdient een lach of een praatje. Lees meer
 • Profielfoto van Selda

  Aanbod van Selda

  Geplaatst door Selda
  Hallo, ik ben Selda. Ik woon sinds maart 2020 in Nederland. Ik beheers de Nederlandse taal niet tot nauwelijks, echter wil ik heel graag iets betekenen voor een ander. Ik wil maatschappelijk betrokken... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1069 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Larissa

  Aanbod van larissa

  Geplaatst door Larissa
  Hallo, ik ben larissa. Ik ben 16 jaar. Omdat ik heel sociaal bent wil ik graag andere mensen helpen of iets voor ze doen. Ik hou ontzettend van dieren vooral paarden. bijvoorbeeld op een zorgboederij ... Lees meer
 • Profielfoto van Bob

  Aanbod van Bob

  Geplaatst door Bob
  Het is een geruststellend idee als je weet dat je kunt rekenen op hulp van anderen. Als ik daar d.m.v. Oosterhout voor Elkaar een steentje aan kan bijdragen doe ik dat graag. Ook vind ik het leuk om m... Lees meer
 • Profielfoto van Saskia

  Aanbod van Saskia

  Geplaatst door Saskia
  Ik wil helpen en met mijn kennis en ervaring heel graag een steentje bijdragen. Ik kom graag persoonlijk met organisaties in contact om te zien wat we voor elkaar kunnen doen. Ik beschik over kennis v... Lees meer
 • Profielfoto van Ivonne

  Aanbod van Ivonne

  Geplaatst door Ivonne
  Graag wil ik helpen met de actie maaltijden wegbrengen in de kerstperiode Lees meer
 • Profielfoto van Martijn

  Aanbod van Martijn

  Geplaatst door Martijn
  Ik wil graag weer wat betekenen voor anderen en betrokken zijn bij een vereniging. Mijn ervaring ligt bij scouting (als bestuurslid) en bij een jongerencentrum Lees meer
 • Profielfoto van Jacqueline

  Aanbod van Jacqueline

  Geplaatst door Jacqueline
  Hallo, ik ben Jacqueline (52) en woonachtig in het mooie Oosterhout. ik heb een dochter van 16 jaar, en mijn hobby is mijn lieve jonge hond van 6 maanden. Ik ben door omstandigheden volledig afgekeur... Lees meer
 • Profielfoto van Edith

  Aanbod van Edith

  Geplaatst door Edith
  Ik ben geïnteresseerd om vrijwilligerswerk te doen als Taalmaatje. Lees meer
 • Profielfoto van Daniela

  Aanbod van Daniela

  Geplaatst door Daniela
  Waarom wil ik vrijwilligerswerk gaan doen? Omdat ik sociaal en behulpzaam ben en heel graag iets wil betekenen voor een ander. Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.