Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Renée

  Aanbod van Renée

  Geplaatst door Renée
  Ik ben thuiszorg medewerker en help een ander graag. Lees meer
 • Profielfoto van Maartje

  Aanbod van Maartje

  Geplaatst door Maartje
  In deze onzekere tijd met het Corona virus wil graag de mensen helpen die dit nodig hebben. Zelf ben ik student en heb ik nu meer tijd thuis. Deze tijd wil ik nuttig besteden door te helpen waar dat n... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 994 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Daan

  Aanbod van Daan

  Geplaatst door Daan
  Ik blijk opeens magisch geslaagd te zijn voor mijn examens, dus nu heb ik de komende maanden opeens zeeën van tijd over. Ik word in april 18, dus dan worden mijn mogelijkheden ook opeens een stuk uitg... Lees meer
 • Profielfoto van Amber

  Aanbod van Amber

  Geplaatst door Amber
  Ik doe de opleiding social work. Ik ben dus altijd bezig met andere mensen en wil ook graag in deze tijden mijn steentje bijdragen. Samen sta je sterker! Lees meer
 • Profielfoto van Lyda

  Aanbod van Lyda

  Geplaatst door Lyda
  Graag wil ik mensen, die getroffen zijn door het coronavirus en/of op enigerlei wijze hulpbehoevend zijn helpen te voorzien in boodschappen, een luisterend oor te geven en/of regelmatig de hond uitla... Lees meer
 • Profielfoto van Wies

  Aanbod van Wies

  Geplaatst door Wies
  Ik vind het belangrijk om iets te betekenen voor anderen die het moeilijk hebben in deze tijd, aan huis gebonden zijn, en afhankelijk zijn van anderen. Het zou erg zijn als mensen onnodig vereenzamen. Lees meer
 • Profielfoto van Ellen

  Aanbod van Ellen

  Geplaatst door Ellen
  In deze tijd van onzekerheid over gezondheid en corona kan ik praktische hulp bieden. Boodschappen doen, eten brengen of iets anders omdat ik nu tijdelijk minder uren werk. Laat maar weten en dan kijk... Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  Ik zou tijdens deze corona crisis graag wat voor anderen willen betekenen. Ik werk slechts 3 ochtenden per week en dat staat nu ook op laag pitje. Heb dus tijd over. Zou 3 of 4 dagdelen beschikbaar z... Lees meer
 • Profielfoto van Michel

  Aanbod van Michel

  Geplaatst door Michel
  Ik zelfstandig ondernemer heb een reclamebureau, mijn personeel zit thuis en wil andere ondernemers helpen die promotie willen hebben voor hun veranderde dienstverlening. Dit biedt ik gratis aan! En d... Lees meer
 • Profielfoto van Monique

  Aanbod van Monique

  Geplaatst door Monique
  In deze tijd van corona zullen we het samen moeten klaren. Als we allemaal iets op oppakken kunnen we ervoor zorgen dat we zo goed mogelijk door deze crisis komen. Lees meer
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.