Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jeffrey

  Aanbod van Jeffrey

  Geplaatst door Jeffrey
  Mensen zouden vaker iets voor elkaar moeten doen (: ik ben een jongeman van 24 jaar oud, werkzaam als business development manager dus administratief goed onderlegd, maar ook zeker beschikbaar voor kl... Lees meer
 • Profielfoto van Lily

  Rookvrij

  Geplaatst door Lily
  Ik vind het fijn om anderen te helpen, kan goed organiseren, dingen uitzoeken en regelen (denk aan: boodschappen doen, mee naar de dokter, administratie etc.). Mee gaan wandelen, fietsen, naar muziek,... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 870 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Christian

  Aanbod van Christian

  Geplaatst door Christian
  Ik vind het leuk om andere te helpen het geeft mij een goed gevoel Lees meer
 • Profielfoto van John

  Aanbod van John

  Geplaatst door John
  Ik ben John, en wil, naast mijn baan, 's avonds of in het weekend af en toe iemand helpen met een klusje. Bijvoorbeeld, lamp ophangen, tuintje maaien, snoeien, maar een boodschapje kan ook.Reageer op ... Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Klussen door Theo

  Geplaatst door Theo
  Ik vind het leuk om mijn horizon te verbreden en iets voor de medemens doen. Ik beschik over twee rechterhanden. Daarbij heb ik een voorkeur voor eenmalige en praktische zaken in Oosterhout. Door mijn... Lees meer
 • Profielfoto van Theo

  Aanbod van Theo

  Geplaatst door Theo
  Na een mooie carrière als leidinggevende, met name in de zorg, wil ik graag mijn kwaliteiten en kennis inzetten voor andere. Lees meer
 • Profielfoto van Raghad

  Aanbod van Raghad

  Geplaatst door Raghad
  Ik wil heel graag iets doen bij mijn vrije tijd en als kan tussen de school . Lees meer
 • Profielfoto van Lies

  Aanbod van Lies

  Geplaatst door Lies
  ben altijd wel met andere mensen bezig om alles na wens te doen zoals kleine klusjes in huis of helpen met koken en sociale contakte Lees meer
 • Profielfoto van Arnaud

  Aanbod van Arnaud

  Geplaatst door Arnaud
  Ik vind het leuk om met mensen naar buiten te gaan die zelf niet meer in staat zijn om te fietsen . . Ik wil hen hierbij 1 op 1 begeleiden. Op maandag ben ik beschikbaar. je mag mij een bericht... Lees meer
 • Profielfoto van Ton

  Aanbod van Ton

  Geplaatst door Ton
  We komen in december 2019 in Oosterhout te wonen en via vrijwilligerswerk wil ik de mensen in Oosterhout beter leren kennen Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.