Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Jaap

  Ondersteuning vrijwilligersorganisaties

  Geplaatst door Jaap namens SESAM Academie
  SESAM academie De SESAM academie is een landelijk maatschappelijk adviesbureau van vrijwilligers dat advies op maat levert aan vrijwilligersorganisaties. De circa 80 SESAM adviseurs zijn gecertifice... Lees meer
 • Profielfoto van Yassin

  Aanbod van Yassin

  Geplaatst door Yassin
  Ik ben opzoek naar een stage plek in omgeving Oosterhout. Een stageplek die veel vrijwilligerswerk aanbied. Namens mijn school (Avans Breda) ben ik hier naar op zoek. Ik hoop dat ik wat leuks vind,... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 870 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Ik ben een sociaal mens, heb in augustus 2019 veel tijd en zou graag iets willen doen voor een ander. Ben HBO geschoold, en ga in sept of oktober weer aan het werk. Beroep is jeugdprofessional/maat... Lees meer
 • Profielfoto van Marcel

  Uitstapjes in de natuur voor jeugdige spoorzoekers

  Geplaatst door Marcel namens Staatsbosbeheer
  De gidsen van Staatsbosbeheer organiseren 12 tot 14 keer per jaar een leuke middag op woensdag voor kinderen van 8 tot 12 jaar die graag bezig zijn in de natuur. De groep noemt zich de Spoorzoekers. O... Lees meer
 • Profielfoto van Annelies

  Aanbod van Annelies

  Geplaatst door Annelies
  Graag wil ik anderen helpen zich te ontwikkelen op het creatieve vlak ( bijv op het gebied van tekenen en schilderen) Lees meer
 • Profielfoto van Joke

  Aanbod van Joke

  Geplaatst door Joke
  Ik werk sinds 6 jaar als maatschappelijk begeleider bij Surplus. Omdat er minder vluchtelingen zijn, heb ik nog voldoende tijd over en wil ik ook als taalmaatje aan de slag. Ook kinderen met een taa... Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Aanbod van Ria

  Geplaatst door Ria
  Ik wil graag iets doen voor een ander Door koffie te schenken . Lees meer
 • Profielfoto van Eva

  Aanbod van Eva

  Geplaatst door Eva
  Ik ben een echt mensen mens ik kan goed met mensen omgaan en vindt het fijn om voor andere mensen het verschil te kunnen maken ik heb jaren als receptioniste en gastvrouw gewerkt Lees meer
 • Profielfoto van Louis

  Aanbod van Louis

  Geplaatst door Louis
  Ik heb nu het idee dat ik buiten de maatschappij sta. Ik bezit vele kwaliteiten die ik graag inzet voor een ander. Wel of niet betaald. Lees meer
 • Profielfoto van Cor

  Aanbod van Cor

  Geplaatst door Cor
  Ik heb altijd al de drang gehad om anderen mensen te helpen waar ik kan. Ik ben mede daardoor ook het onderwijs in gegaan (docent lichamelijke opvoeding, personal trainingscoach en heb daarnaast ook i... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.