Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Kees

  Aanbod van Kees

  Geplaatst door Kees
  ik zou graag een luisterend oor willen bieden Lees meer
 • Profielfoto van Jam

  Aanbod van Jamila

  Geplaatst door Jam
  Ik ben overdag beschikbaar tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Ik wil graag iets betekenen voor mensen die wat hulp kunnen gebruiken. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1069 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Tiny

  Aanbod van Tiny

  Geplaatst door Tiny
  Op dit moment ben ik beweegcoach bij demente ouderen. Erg leuk om te doen en zeker als je de ouderen een leuke middag kan bezorgen. Soms met een lach en soms met een traan. Ik wil erg graag er nog ie... Lees meer
 • Profielfoto van Charlotte

  Aanbod van Charlotte

  Geplaatst door Charlotte
  Vooral in deze moeilijke tijd wil ik de (eenzame) ouderen graag helpen. De ouderen zijn bij mij een prioriteit, omdat het leven ook voor hen nu een stuk moeilijker is geworden. Ik ben nu in mijn laats... Lees meer
 • Profielfoto van Nadia

  Aanbod van nadia

  Geplaatst door Nadia
  Hi, Ik ben altijd al erg betrokken geweest bij de maatschappij en heb afgelopen jaar ook deelgenomen aan het buddy to buddy project in Breda. Inmiddels heb ik een dochtertje gekregen waar ik vaak l... Lees meer
 • Profielfoto van Esmeralda

  Aanbod van Esmeralda

  Geplaatst door Esmeralda
  Op dit moment zit ik voornamelijk thuis. Het lijkt mij erg leuk om sociaal bezig te zijn en er op uit te gaan. Zo kan ik iets betekenen voor een ander. Lees meer
 • Profielfoto van Kim

  Aanbod van Kim

  Geplaatst door Kim
  Ik zou vooral ingezet willen worden voor de oudere mens onder ons. Een gezellig praatje, een wandeling of anders, het maakt mij niet uit. Ik werk wel 36 uur per week, overdag. Dus het beste zou het ... Lees meer
 • Profielfoto van Rushe

  Aanbod van Rushe

  Geplaatst door Rushe
  Ik zit momenteel in aow ik wil graag vrijwillergswerk. Lees meer
 • Profielfoto van Vera

  Aanbod van Vera

  Geplaatst door Vera
  Ik ben graag bezig, want stilzitten kan later nog. Mijn interesse ligt bij de administratie. Ik vind het leuk om met mensen in contact te komen. Ik ben beschikbaar voor 1 dagdeel per week. Lees meer
 • Profielfoto van Ria

  Aanbod van Ria

  Geplaatst door Ria
  Ik ben sinds 01.09.2019 met pensioen en wil graag vrijwilliger worden, mogelijk bij het leren van taal aan mensen die beter Nederlands willen leren en ik zag bij vrijwilligerswerk in Oosterhout staan ... Lees meer
1 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.