Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Ronald

  Aanbod van Ronald

  Geplaatst door Ronald
  normaal gesproken heb ik een zeer drukke baan, maar nu door Corona heb ik tijd over en wil ik me nuttig maken voor de medemens. Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Hoi, Om in te burgeren in de gemeente Oosterhout zoek ik een "baantje" als vrijwilliger in Oosterhout. Na 40 Jaar Terheijden komen wij i Oosterhout wonen. Ik zag bij de Bussel vacature als Gasthe... Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 994 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Teun

  Aanbod van Teun

  Geplaatst door Teun
  Hoi ik ben Teun ik wil mensen helpen met kleine klusjes Ik ben bereikbaar op woensdag en in het weekend groetjes Teun Lees meer
 • Profielfoto van Lindy

  Aanbod van Lindy

  Geplaatst door Lindy
  Eind februari stopte ik bij mijn laatste werkgever. Helaas zijn werkgevers op dit moment terughoudend met het aannemen van nieuwe krachten. Graag wil ik mijn steentje bijdragen in deze tijden. Denk hi... Lees meer
 • Profielfoto van Marleen

  Heeft u hulp nodig omdat u de deur niet uitkunt.

  Geplaatst door Marleen namens Carona hulp Oosterhout
  Sinds de verspreiding van het carona virus is er een particulier innisiatief ontstaan om Oosterhouters die het het hard nodig hebben te helpen. Facebook site carona hulp werkt samen met Oosterhout vo... Lees meer
 • Profielfoto van Samantha

  Aanbod van Samantha

  Geplaatst door Samantha
  Hi en dankjewel voor je interesse. Ik ben Samantha, ik ben 31 jaar oud en ik zou graag wat meer voor de maatschappij willen betekenen. Ik sta voor veel open, als het fysiek maar niet te zwaar is. (Ik ... Lees meer
 • Profielfoto van Leo

  Aanbod van Leo

  Geplaatst door Leo
  praktisch ondersteuning bieden aan mensen met een (psychische) handicap. Lees meer
 • Profielfoto van Dylan

  Aanbod van Dylan

  Geplaatst door Dylan
  Ik moet voor school een maatschappelijke stage doen en vind dit wel leuk om met andere mensen om te gaan Lees meer
 • Profielfoto van Remco

  HelpDeHoreca.nu

  Geplaatst door Remco namens Helpdehoreca
  SimpleHoreca, Posonas en Lyfter hebben de handen in één geslagen om horecaondernemers te helpen. Dankzij deze bijzondere samenwerking komen er verschillende expertises bij elkaar. De onkosten van het ... Lees meer
 • Profielfoto van Iris

  Aanbod van Iris

  Geplaatst door Iris
  Ik ben een gezonde jonge dame van 24 jaar die graag in deze moeilijke tijd iemand of meerdere mensen wil helpen waar nodig en mogelijk is. Ik hoop doordat ik mij hiervoor aanmeld ik voor iemand de moe... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.