Vrijwilligers in gemeente Oosterhout

Sorteer op:
 • Profielfoto van Robert

  Aanbod van Robert

  Geplaatst door Robert
  Ben de laatste 21 jaar werkzaam geweest als inkoper. omdat ik nu even geen werk heb wil ik graag mijn vrije tijd benutten als vrijwilliger. Het regelen ,organiseren en coordineren vind ik erg leuk .... Lees meer
 • Profielfoto van Ihsan

  Aanbod van Ihsan

  Geplaatst door Ihsan
  Ik ben jarenlang vrijwilliger en hou ervan om mensen te helpen. Lees meer
 • Tip: bereik per e-mail al onze 1069 vrijwilligers, niet iedereen is hier zichtbaar.

  Plaats vraag
 • Profielfoto van Annemarie

  Aanbod van Annemarie

  Geplaatst door Annemarie
  Ben graag bezig En help graag mensen die het nodig hebben In huis Lees meer
 • Profielfoto van Nico

  Aanbod van Nico

  Geplaatst door Nico
  Goede dag, Ik ben Nico 52 jaar en arbeidsongeschikt (rug/heup en nek problemen) maar wil een paar uur per week toch nog een nuttige invulling geven. Ik ben thuis wel van het hobbyen,en dank dat ik d... Lees meer
 • Profielfoto van Karin

  Aanbod van Karin

  Geplaatst door Karin
  Ik wil graag mensen die een steuntje in de rug nodig hebben helpen. Geen grote problemen maar hulp zit m vaak al in kleine dingen. Ik hou van lezen, puzzelen en zingen/muziek maken. Lees meer
 • Profielfoto van Paul

  Aanbod van Paul

  Geplaatst door Paul
  Ik zou graag weer structureel bezig zijn. Weer deelnemen aan de maatschappij. Lees meer
 • Profielfoto van Julia

  Aanbod van Julia

  Geplaatst door Julia
  Het lijkt me leuk om anderen te helpen en zo nieuwe contacten op te doen. Lees meer
 • Profielfoto van Hennie

  Aanbod van Hennie

  Geplaatst door Hennie
  Ik ben op dit moment al 5 jaar vrijwilliger in een staffunctie bij het Rode Kruis. Ik heb tijd en zin om nog iets meer te doen. Bijvoorbeeld: kunst, bestuur, etc. Lees meer
 • Profielfoto van Bert

  Aanbod van Bert

  Geplaatst door Bert
  Hallo, Ik ben Bert. Ben reeds 20 jaar als vrijwilliger aan het werk in Oosterhout. Vind het prettig om mij nuttig te maken. Gewerkt als penningmeester bij Terre des hommes, Zonnebloem en de Rubenshof.... Lees meer
 • Profielfoto van Tonny

  Aanbod van Tonny

  Geplaatst door Tonny
  Ik wil graag ook iets voor de maatschappij betekenen ,ik hou van uitdagingen en bem erg sociaal naar andere mensen ,Ik heb mbo niveau en heb ruime werkervaring in verschillende sectoren. Het lijkt mee... Lees meer

Tip: Plaats zelf een vraag zodat aanbieders je ook kunnen vinden en helpen.