Ben jij een creatieveling? Dan ben je bij ons op je plek!

Plaats:
West
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Coördineren & regelen (bv. evenementen)
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Ben jij een creatieveling? Dan ben je bij ons op je plek!

Productiehuis Pannehoef is een culturele voorziening in Oosterhout die amateurs de gelegenheid geeft om te zingen, te dansen, toneel te spelen en muziek te maken. Onze vrijwilligers hebben de taak om die gasten te faciliteren bij het uitvoeren van hun vrijetijdsbesteding. Iedere vrijwilliger wordt in principe beloond met een leuke werkplek, sociale contacten, begeleiding, opleiding en een dankbare glimlach van onze gasten.

De Pannehoef zoekt jongeren die regelmatig een paar uurtjes van hun vrije tijd willen inzetten als vrijwilliger. Vrijwilligerswerk bij de Pannehoef is leuk. Je werkt in een gezellig team, doet er ervaring op en je leert vaardigheden waar je in je verdere leven plezier van kunt hebben.
Zo zijn we op zoek naar jonge mensen die het leuk vinden om activiteiten op te zetten voor andere jongeren. Dat kan gaan om een eenmalige activiteit of evenement, maar het kan ook iets zijn wat regelmatig terugkomt, bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks. Jij ben zelf jong, je weet wat er te doen is, dus je kunt ook inschatten welke activiteiten in Oosterhout ontbreken aan het aanbod.
Bij ons mag je je creativiteit laten stromen. Zet jouw creatieve gedachten om en laat in de Pannehoef de mooiste activiteiten tot stand komen. De ervaring die je hiermee opdoet, neem je mooi mee voor de rest van je leven en loopbaan.

Wat je van ons daarvoor terugkrijgt is een leuke werkplek. Je ontmoet diverse mensen, je wordt begeleid door een ervaren collega, en natuurlijk de dankbaarheid van onze jonge gasten. Je kunt trots zijn op jezelf, want mede door jou, kunnen we hen immers leuke activiteiten aanbieden.

Deze vacature is geschikt voor het nieuwe project #YOUNG (Vrijwillig Traineeship). Ben jij tussen de 16 & 27 jaar en ben jij nieuwsgierig naar wat dit project te bieden heeft? neem dan contact op met Oosterhoutvooelkaar voor meer informatie en verdere toelichting.

  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De vraag van Pannehoef #Young is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
Laat Pannehoef #Young weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Geplaatst door:
Profielfoto van Pannehoef #Young
55% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Pannehoef #Young
  • Update COVID-19: deze oproep is coronaproof
  • De vraag van Pannehoef #Young is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden

Meer vragen van Pannehoef #Young

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Achter de bar staan in plaats van aan de bar? West Bar & kantine
  Wil jij ook trots zijn op jezelf? Help dan eens mee bij onze speciale evenementen. West Coördineren & regelen (bv. evenementen)
  Vind jij werken met lichttechniek tof? West Coördineren & regelen (bv. evenementen), Creatief & muziek, Digitaal & IT
  Vind jij werken met geluidstechniek tof? West Creatief & muziek, Digitaal & IT