Gezonde lifestyle jouw ding?

Gezonde lifestyle jouw ding?

Plaats:
Slotjes
Categorie:
Huiswerkbegeleiding, Taal & lezen
Tijdsbesteding:
regelmatig
Tip anderen via:

Houd jij er een gezonde leefstijl op na? Heeft het jouw bijzondere interesse en vind je het leuk om ook anderen te motiveren? Kun je dit dan ook nog zonder al te ingewikkeld te doen? Dan hebben wij jou hard nodig!

50% van de inwoners van Nederland (19 jaar en ouder) heeft overgewicht, waarvan 12% ernstig. Tegelijkertijd is ongeveer 18% van onze inwoners laaggeletterd. Voor deze mensen is het lastig om informatie over hun gezondheid te begrijpen, te beoordelen en ook nog toe te passen, waardoor het beoogde effect vaak niet wordt bereikt.

Wij willen deze mensen een steuntje in de rug geven door de cursus “Voel je goed” aan te bieden. Jij geeft die cursus, je bent je bewust van het taalprobleem van de cursist en je past je lessen erop aan. Hierdoor voelen jouw cursisten zich vertrouwd en begrepen.

Wij verzorgen voor jou een vrijwilligerstraining van 4 dagdelen. Daarna begeleid je een groep van 4 tot 6 volwassenen tijdens 20 bijeenkomsten (wekelijks) op weg naar een gezondere leefwijze. Je hebt de beschikking over professioneel lesmateriaal met informatie over gezonde voeding en beweging. Je bespreekt deze informatie met jouw groepje deelnemers. Zij wisselen ervaring en tips uit. Ze vullen een eetdagboek in en maken een beweegplan. Je helpt hun vragen te formuleren voor de diëtist en alles wat er verder bij nodig is.
De cursus wordt gegeven in samenwerking met Theek5.

Geïnspireerd en bereid om hier een deel van je vrije tijd aan te spenderen? Je doet er in ieder geval waardevolle ervaring mee op, die goed staat op je cv en je zult voldoening voelen als jouw aanpak succesvol is.
Meld je aan door te reageren op deze vacature of neem contact op met Marije als je eerst meer informatie wil.

  • De vraag van Marije is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
Laat Marije weten dat je interesse hebt Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Surplus Oosterhout
Geplaatst door:
Profielfoto van Marije
40% profielsterkte
Bedankt voor het melden
Geplaatst door:
Profielfoto van Marije
  • De vraag van Marije is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
Tijdsbesteding:
regelmatig
Bedankt voor het melden