#Young en graag zinvol bezig?Kom vrijwilligen

#Young en graag zinvol bezig?Kom vrijwilligen

Tijdsbesteding:
soms
Plaats:
Oosterhout-Centrum
Categorie:
Maaltijden & koken, Activiteitenbegeleiding, Tuin & natuur
Tip anderen via:

Zorgboerderij Levensvreugde, aan de doorgaande weg tussen Oosterhout en Made, biedt dagbesteding aan ouderen en volwassenen met een beperking. De Zorgboerderij is een melkveebedrijf met 70 melkkoeien en er scharrelen nog veel meer dieren rond. Verder is er een moestuin, kruidentuin, boomgaard en nog veel meer dat zorgt voor werk aan de winkel.
De sfeer in de Zorgboerderij is heel gemoedelijk. Er wordt koffiegedronken, gepraat, gekookt en ieder kan de dag besteden op een leuke manier.

Wij en onze gasten zouden het leuk vinden als we ons team zouden kunnen versterken met jonge vrijwilligers. Dat biedt ons nieuwe inzichten, de gesprekken worden anders en jij zult er vast blij van worden als je ziet wat jouw enthousiasme met ons doet. Wij gaan heel graag met je in gesprek om te zien, wat het ook voor jou aantrekkelijk kan maken om bij ons vrijwilligerswerk te doen. Misschien vind je het gewoon leuk om te zorgen en met ouderen om te gaan. Maar misschien heb jij wel een carrière in de zorg voor ogen en wil je alvast ervaring opdoen en zien of het echt jouw toekomst moet gaan worden?

Een of twee keer per week een paar uurtjes beschikbaar hiervoor? Of misschien kun je wel af en toe, maar niet elke week? Dat geeft niks. Je bent altijd welkom om te helpen. Meld je snel aan. Je maakt er mensen blij mee en de opgedane ervaring staat goed op je CV.

Deze vacature is geschikt voor het nieuwe project #YOUNG (Vrijwillig Traineeship). Ben jij tussen de 16 & 27 jaar en ben jij nieuwsgierig naar wat dit project te bieden heeft? neem dan contact op met Oosterhoutvooelkaar voor meer informatie en verdere toelichting.

  • De vraag van Zorgboerderij Levensvreugde #YOUNG is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
  • Zorgboerderij Levensvreugde #YOUNG is eerder via deze website geholpen
Laat Zorgboerderij Levensvreugde #YOUNG weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "#Young en graag zinvol bezig?Kom vrijwilligen" van Zorgboerderij Levensvreugde #YOUNG.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Oosterhoutvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
  • De vraag van Zorgboerderij Levensvreugde #YOUNG is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
  • Zorgboerderij Levensvreugde #YOUNG is eerder via deze website geholpen