Wie maakt onze Turkse ouderen blij?

Wie maakt onze Turkse ouderen blij?

Tijdsbesteding:
regelmatig
Plaats:
Oosterheide
Categorie:
Activiteitenbegeleiding, Gezelschap, Maatjes & buddy's
Tip anderen via:

Ben jij die enthousiaste vrijwilliger die ook Turks spreekt en graag met ouderen omgaat? Krijg jij energie van samen koken/bakken, samen naar muziek luisteren of lekker wandelen? Of kom je ons ondersteunen bij een uitstapje of gezellige groepsactiviteiten? Dit zijn enkele voorbeelden van de dingen die je als vrijwilliger bij ons kunt doen. Wellicht heb jij zelf ook leuke ideeën en kun je jouw talenten inzetten binnen onze organisatie. Samen met collega vrijwilligers en medewerkers werk je aan een stukje extra aandacht voor onze bewoners. Locatie Lâle is onderdeel van woonzorgcentrum Raffy-Lâle-de Leystroom en is gelegen in Oosterhout. Bij Lâle proberen we samen het waardevolle en vertrouwde van de eigen cultuur in ere te houden door cultuurspecifieke zorg te bieden.

In vrijblijvende kennismaking met de vrijwilligerscoördinator kijken we wat de mogelijkheden voor jou zijn op locatie Lâle. Je krijgt een rondleiding en je kunt jouw vragen stellen. Zodra je start maak je kennis met de welzijnsmedewerker. Zij stelt je voor aan de bewoners, medewerkers en vrijwilligers en werkt jou in. Je leert op deze manier op deze manier hoe het in Lâle gaat. Wanneer je weet wat je kunt gaan doen ga je zelfstandig aan de slag. Een VOG is noodzakelijk om te kunnen starten als vrijwilliger binnen onze organisatie. Deze vragen we kosteloos voor je aan.
De belangrijkste waardering is te zien en terug te ontvangen, dat je als vrijwilliger iets toevoegt aan het welzijn van de bewoner/cliënt. Je bent onderdeel van een team binnen Raffy -Lâle-Leystroom. Met je team kijk je samen op welke wijze de meest passende zorg geboden kan worden aan de bewoner. We verzorgen (bij)scholing of workshops waarin je de juiste handvatten krijgt om je vrijwilligerstaak goed uit te voeren. Je krijgt gratis koffie/thee tijdens je vrijwilligerswerk en tijdens de lunch wordt een gratis kom soep aangeboden. Indien je op meer dan 5km van de locatie woont kom je in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.

Raffy-Leystroom is gevestigd in Breda en omgeving en heeft drie locaties: Raffy, Lâle en De Leystroom waar we kwetsbare ouderen in een zo vertrouwd mogelijke omgeving ondersteunen bij het ouder worden. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg die de basis vormen voor wonen, zorg en behandeling. Raffy is er voor de Indische en Molukse ouderen, Lâle voor Turkse ouderen en De Leystroom voor ouderen in de Bredase wijken Brabantpark, Heusdenhout en IJpelaar. Op alle locaties is er tevens een breed van aanbod zorgverlening en verpleging voor zelfstandig wonende ouderen in Breda en omstreken. En op locatie Raffy is er aanbod van dagbesteding.

Interesse in vrijwilligerswerk of heb je vragen? Stuur een berichtje via deze website. Je doet er toe! Word onderdeel van ons team.
--------------------------------------------------------------------
Lale bakımevinde Türk yaşlılarımız için gönüllü arıyoruz yaşlılarımızı sizlerin desteğiyle mutlu etmek istermisiniz?
Belirli aralıklarla yaşlılarımızı ziyaret edebilir yaşlılarımıza kuran ve kitap okumak,sohbet etmek ,yürüyüş yapmak,kahve ve yemek saatinde yardımcı olmak istermisiniz?

Bakımevinde gönüllü çalışmak demek buradaki işleri yapmak demek değildir.
Dünya’nın en kolay ve zahmetsiz işi birinin gülümsemesine vesile olmaktır. Bu yaptığınız iş belki de hayatınızda ki en kazançlı iştir. Bir yaşlının, bir hastanın duasını almak, gönülden sevgisini kazanmak gerçekten paha biçilemez. Bizlere destek vermek isterseniz bize bu e-posta adresinden ve telefoon numarasindan ulasabilirsiniz? [e-mailadres verborgen]

  • De vraag van Egala Zorg is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Egala Zorg is eerder via deze website geholpen
  • Egala Zorg heeft 3 aanbevelingen ontvangen
Laat Egala Zorg weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Wie maakt onze Turkse ouderen blij?" van Egala Zorg.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Oosterhoutvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Egala Zorg
Geplaatst door:
Profielfoto van Egala Zorg
80% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Egala Zorg
  • De vraag van Egala Zorg is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op Bredavoorelkaar
  • Egala Zorg is eerder via deze website geholpen
  • Egala Zorg heeft 3 aanbevelingen ontvangen