Steunouder gezocht voor twee kinderen (J&M)

Steunouder gezocht voor twee kinderen (J&M)

Regelmatig
Vrachelen
 • Maatje, buddy & gezelschap
 • Sociaal & welzijn
 • Zorg
 • Kan vanuit huis
 • Kinderen & jongeren

Voor deze broer (6 jaar) en zus (10 jaar) zijn wij op zoek naar een leuke en gezellige plek waar zij op een doordeweeks middag na schooltijd kunnen spelen.

HEB JIJ:
... een groot hart, een plekje in je huis én in je leven? Dan ben jij misschien dé steunouder voor (één van) deze kinderen, die hen een middag per week opvangt en zo de ouders wat lucht geeft.
Kinderen grootbrengen is een hele klus. Voor alle ouders is het fijn om dat niet alleen te hoeven doen. Maar niet iedereen krijgt een helpende hand toegestoken als hij of zij dat nodig heeft. Binnen dit gezin is er sprake van ziekte bij moeder. Door deze kinderen een middag per week onder je hoede te nemen, ben je een steuntje in de rug voor de ouders. In dit huishouden vol liefde wordt het deze lieve twee kinderen gegund om eenmaal per week bij een steunouder echt even kind te mogen zijn en onbezorgd te spelen. Broer en zus kunnen goed samen, maar ook apart van elkaar spelen bij ieder een eigen steunouder. Er is een voorkeur voor de woensdagmiddag, maar ook op andere dagen (m.u.v. donderdag) zijn zij geholpen met een steunouder.

ALS STEUNOUDER:
... hoef je niets bijzonders te doen. De kinderen draaien gewoon een middagje mee in jouw/jullie leven. Jij bent als het ware een (extra) oom of tante, opa of oma, buurman of buurvrouw bij wie zij gewoon onbezorgd kind kunnen zijn. Beide kinderen zijn sportief en houden van spelletjes spelen. De jongen ( 6 jaar) vindt het leuk om te bouwen met bijv. Lego of een treinbaan en het meisje (10 jaar) vindt de trampoline en Playmobil erg leuk.

MEER INFORMATIE:
Ben jij dé steunouder die hen een vertrouwde plek kan bieden waar zij welkom zijn en kind kunnen zijn? Of je nu een gezin bent met of zonder kinderen, een grootouder of gewoon graag een helpende hand biedt, je bent welkom. Voor meer informatie kun je contact opnemen Stefanie Worm, Steunoudercoördinator Oosterhout van Surplus Welzijn.

 • De vraag van Stefanie is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
 • Stefanie is eerder via deze website geholpen
Laat Stefanie weten dat je interesse hebt

Vul het veld in om te reageren op de vraag: "Steunouder gezocht voor twee kinderen (J&M)" van Stefanie.
Goed om te weten: om je veiligheid en die van andere Oosterhoutvoorelkaar deelnemers te beschermen, hanteren we gedragsregels. Indien er een vermoeden bestaat van het overtreden van deze regels, dan kunnen wij verstuurde berichten inzien.

Ik wil helpen
Liever telefonisch contact? Toon telefoonnummer
Aangesloten bij:
organisatie logo Surplus Oosterhout
Geplaatst door:
Profielfoto van Stefanie
40% profielsterkte
Geplaatst door:
Profielfoto van Stefanie
 • De vraag van Stefanie is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Oosterhoutvoorelkaar
 • Stefanie is eerder via deze website geholpen
 • Kan vanuit huis
 • Kinderen & jongeren

Meer vragen van Stefanie namens Surplus Oosterhout

  Omschrijving van de vraag Plaats Categorie
  Steunouder gezocht Oosterhout-Centrum Maatje, buddy & gezelschap