Direct naar de inhoud van deze pagina

Vrijwilligerswerk in gemeente Oosterhout

 • Profielfoto van Bas

  Vrijwilligerscoördinator

  Geplaatst door Bas namens Pannehoef podium voor passie
  Coördinator Vrijwilligers Productiehuis Pannehoef is op zoek naar een coördinator vrijwilligers. Wij werken alleen maar met vrijwilligers en voor deze functie zoeken wij een enthousiaste collega... Lees meer
 • Profielfoto van Jan

  Mantelzorg!

  Geplaatst door Jan
  Ik heb COPD waarbij dat ik moeilijk adem haal en langzaam loop. Mijn geheugen is niet zoals vroeger en ik heb geen kracht meer. En ik lijd aan geheugen verlies en weet dingen niet meer waar ik het gel... Lees meer
 • Tip: meer kans op een match? Ontvang per e-mail passende vragen!

  Registreren
 • Profielfoto van Marrit

  Wandelmaatje

  Geplaatst door Marrit namens Amarant
  Ik zoek een wandelmaatje om wekelijks een rondje mee te gaan wandelen. Graag iemand die hier in de buurt woont of kan komen. Ik vind het fijn om te kletsen en even buiten te zijn. Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Ondersteuning Welzijn op de afdeling

  Geplaatst door Jolanda namens Volckaert Oosterheem
  Voor afdeling Lagepad zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ter ondersteuning van Welzijn op de afdeling willen komen helpen. Van de vrijwilliger wordt een hoge flexibiliteit verwacht je weet van te... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Wandelen naar de stad

  Geplaatst door Jolanda namens Volckaert Oosterheem
  voor een client in onze organisatie ben ik op zoek naar vrijwilligers die met deze cliënt naar de stad willen wandelen. De vrijwilliger heeft geduld, een luisterend oor en kan een rolstoel duwen. Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Beauty ochtend

  Geplaatst door Jolanda namens Volckaert Oosterheem
  Verassend is dat veel bewoners genieten van de Beautyochtend, we noemen het hier de verwenochtend. Tijd voor een gezichtmaskertje, tijd voor de handverzorging, nagels lakken. Dit alles onder het genot... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Maatjes

  Geplaatst door Jolanda namens Volckaert Oosterheem
  veel bewoners kunnen ondanks de goede inzet van iedereen toch wat extra aandacht gebruiken, iemand die langs komt voor een praatje/samen koffie drinken, wandelen etc, met de bewoners wordt afgestemd w... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Koersbal

  Geplaatst door Jolanda namens Volckaert Oosterheem
  ook beweging is belangrijk voor oudere, in spelvorm is het zeker goed om dit aan te bieden. op vrijdagochtend is er een vast groepje wat graag de competitie aangaat bij de koersbal ( soort jeu de bou... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Bloemschikken

  Geplaatst door Jolanda namens Volckaert Oosterheem
  Wij zoeken vrijwilligers die iedere 4e donderdagmiddag van de maand willen ondersteunen bij het bloemschikken. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Bent u juist degene die de ruimte hiervoor ges... Lees meer
 • Profielfoto van Jolanda

  Bakken

  Geplaatst door Jolanda namens Volckaert Oosterheem
  de 3e zaterdagochtend ruikt het hier altijd heerlijk omdat we dan met een groep bewoners gaan bakken, iedereen probeert zelf zijn eigen "taartje" te maken, maar hebben hierbij toch wel wat hulp nodig.... Lees meer