Direct naar de inhoud van deze pagina

Infoplein

Oosterhoutvoorelkaar en het Infoplein vullen elkaar aan. Hieronder staat beschreven wat het Infoplein je kan bieden.

Hoe helpt Infoplein?

Heeft u moeite met koken omdat u in een rolstoel zit? Infoplein laat zien wat u zelf zou kunnen doen. U kunt bijvoorbeeld een vriend vragen om te koken. En misschien zijn er vrijwilligers of buren die samen met u willen eten. Dat is ook nog eens een stuk gezelliger!

Stel uw vraag

Het makkelijkst werkt Infoplein, als u gewoon een vraag in de zoekbalk typt. Als we niet precies weten wat u bedoelt vragen we verder, en anders geeft de Infoplein direct het beste antwoord dat we kunnen vinden.

Blader door onderwerpen

Als u geen specifieke vraag heeft, maar iets wilt lezen over een bepaald onderwerp of situatie, blader dan door de verschillende onderwerpen die gerangschikt staan in rubrieken.

Verken uw buurt

Bent u op zoek naar zorg, sport of gezelligheid in de buurt? Kies dan in menu voor Mijn buurt. Op de kaart van uw wijk ziet u snel waar organisaties zitten. En welke activiteiten er worden georganiseerd.

Help Infoplein!

Als u toch niet goed kunt vinden wat u zoekt of u heeft zelf nog tips over hoe om te gaan met een bepaald onderwerp, kunt u dit aan Infoplein doorgeven. Onder elke tekst staat hiervoor een knop: 'geef uw mening'.

Kijk op meer informatie over: gezondheid en zorg, huishouding, opvoeden en opgroeien, samen leven, vervoer en mobiliteit, werk en inkomen, wonen, wetten en regelgeving op infoplein