Direct naar de inhoud van deze pagina

Frank - Aanbieder namens organisatie & Vrager namens organisatie

Lid sinds: 15 juni 2015

Plaats:
Zevenbergen
Even voorstellen:
Menu Surplus telt zo’n 40 vaste medewerkers bestaande uit koks, keukenassistenten, portioneer- en afwaskrachten, chauffeurs, voedingsadministratie, project- en kwaliteitsmedewerkers. Daarnaast zijn er ruim 100 vrijwilligers actief als maaltijdrijders.
Samen produceren we dagelijks bijna 2000 maaltijden voor intra- en extramurale klanten in ons totale leveringsgebied. Alle maaltijden worden vanuit de centrale productiekeuken in Zevenbergen geproduceerd, geportioneerd, verpakt en bezorgd.
Mijn ervaring:
Menu Surplus heeft het HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) voedselveiligheidscertificaat . De certificerende instelling DNV Benelux heeft in een audit beoordeeld dat de interne processen binnen Menu Surplus voldoen aan de strenge HACCP-normen. Voedselveiligheid staat hoog in het vaandel waarmee wij een betrouwbare partner vormen voor de levering van maaltijden.

  • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
  • Deze persoon staat ingeschreven op NLvoorelkaar
  • Frank is eerder via deze website geholpen

  • Profielfoto van Frank

    Maaltijdrijders gezocht!

    Geplaatst door Frank namens Menu Surplus
    Wegens een toename van het aantal klanten in Oosterhout zijn wij dringend op zoek naar maaltijdrijders! De maaltijden van Menu Surplus worden tweemaal per week bezorgd bij onze vaste klanten, op din... Lees meer
Frank
90% profielsterkte

Aangesloten bij: