Arjan - Aanbieder

Lid sinds: 2 april 2024

Plaats:
Oosterhout
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Mijn naam is Arjan ben 54 jaar papa van een tweeling en prettig gestoord soms en gelukkig 21 jaar getrouwd en ben geboren en woonachtig in Oosterhout.
Mijn.Hobby’s:
tekenen schilderen schrijven kalligrafie en graveren knutselen wandelen fietsen en zwemmen en nog veel meer.
Mijn ervaring:
Ik heb werk bij HagoZorg van 7:00 tot 11:00 in de schoonmaak en ik heb een technische achtergrond LTS Hanze college VMBO gezeten en van Beroep ben eigenlijk CNC draaier en Programmeerder en technisch tekenaar om de Machines aftestellen en gewerkt in de Auto industrie en velen andere bedrijven maar ook in de kuststoffen zoals dak goten electriciteit buizen en afvoer pijpen voor de regenwater en een putje.

Zelf doe ik nog klussen & Interieur en Technisch tekenen erbij en tekenen en schilderen is mijn Hobby.
Kleine Reparatie & installatie van Pc en Televisie installeren.

Afgestudeerd als CNC programmeerder en Technisch Tekenen gedaan en werkzaam aan de draaibank en en buigbank en andere vele andere machines en vloeren schoonmaken.

Ik kan best veel en heb en krijg de inzicht snel te pakken en ik snel alles oppikken met inzicht.

Maar ik heb mij ook veel aangeleerd ik kan deuren en kozijnenen en muren schilderen.
laminaat leggen, lampen ophangen en aansluiten.

Thuis doe ik ook bij klussen binnen en buitens huis een kastje maken of een bed of een tafel in elkaar zetten monteren boren en timmeren en knutsel werken maken.
Een schroef of een spijkertje vast houden lukt mij wel televisie aan sluiten of iets ophangen.

Een muurtje betegelen of voor een toilet of douche of keuken kan ik ook nog alleen komt daar wel tijd in te zitten dat kan ik niet in een dag tijd doen.

Een Schuurtjes opruimen en Tuintjes bij houden en onderhouden lukt mij ook nog wel want ik ben een muurtje aan het schilderen bij twee klanten en waar ik ook mee bezig ben maak ik tijd er voor in mijn eigen tijd maar ook in uw tijd tenslotte moet je wel een afspraak maken en aan de cliënt zijn wensen te voldoen.

En als je als de cliënt niet tevreden is ja dan moet je het lekker zelf doen want tenslotte sta ik het in mijn vrije tijd en als vrijwilliger dat tee er doen en voor elkaar moet je het samen doen ook als je het zelf niet meer kan.

Rome is ook niet in een dag gebouwd daarom twijfel ik niet over mezelf ik doe het met plezier en kijk ik ook een beetje naar jouw budget want tenslotte ga ik het niet voor schieten dat moet je zelf doen zo als het materiaal halen. Met afvoer daar kan ik wel even mee helpen dat vind ik niet erg als je maar zelf je milieu pasje mee neem dan brengen wij het samen even weg dat vind ik helemaal niet erg.

Ik kan ook Messen Scharen en Boren en beitels slijpen daar heb ik een volledige cursus voor gedaan bij repair café.

Woordjes en zinnen leren van de Nederlands taal doe ik ook er nog bij dat kan ook op afspraak en in de avonduren.

Zelf kan ik goed Nederlands Engels Duits Frans en een beetje Pools

Een Website op bouwen met goede beheersing van Office internet word excel Powerpiont Media Twitter Facebook LinkedIn Instragram teksten en foto’s maken kan ik ook daar heb ik speciale cursus gevolgd voor 2 jaar bij FNV bondgenoten en voor FNV lokaal.

Muurschilderingen voor op de muur van kinderkamers doe ik er ook nog bij als je het zelf vraagt dan doe ik dan ook wel voor je met een kleine vergoeding ik kan niet in de portemonnee van de mensen kijken dat is maar goed ook.

Ik heb ook Een opleiding masseur gevolgd en de volledige cursus gedaan en ben ik daar mee in gecertificeerd.
Ik weet wel wat ik mag doen maar op sexualiteit gebied daar doe ik niet aan.

Ik doe alleen de onderbenen bovenbenen voeten en rug armen handen en Nek masseren ik geef ook sport massage voor vermoeiende voeten en benen en voor de rest moet ik mij aan mijn protocol houden.

E. Mail degeusa98@gmail.com
T. 0162-740027
M. 06-19096757 ik heb even geen Watsapp maar kan wel adres even doorgeven via SMS en via de Mail:
E. degeusa98@gmail.com

Als de match klikt met de intake gesprek dan gaan wij er voor anders niet daarom geef het ook Graag samen even duidelijk aan om een afspraak te maken en geef aan svp wat er moet gebeuren ik doe dit als vrijwilliger in mijn eigen tijd erbij zodat wij elkaar kunnen helpen.
Daarom vraag ik wel een vergoeding van 75 Euro en voor de rest mag je het zelf invullen wat je wil geven.

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op RKCvoorelkaar
 • Arjan heeft eerder via deze website geholpen
 • Arjan heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van Jacqueline

  Bedankje van: Jacqueline

  Ontvangen op: 13-05-2024
  Hoi Arjan, Ik wil je bedanken dat je mijn voortuin weer mooi heb gemaakt. Het is een tijdje geleden dat ie zo was. Ik geniet er erg van. Nu nog mijn achtertuin en het opruimen van mijn schuur. Groetjes Jacqueline
 • Profielfoto van Saliha

  Bedankje van: Saliha

  Ontvangen op: 04-05-2024
  Beste Arjan, Ik wil je met deze bericht jou bedanken voor je inzet bij mij in huis. Ik ben heel erg blij met de hulp van Arjan. Hij werkt met hart en ziel en hij heeft al mijn wensen uitgevoerd als hij iets niet kan doen of niet weet zegt hij gewoon dat hij het niet kan doen en hij geeft ook advies of ik iemand anders kan vragen die meer ervaring heeft in dat klusje. Ik zat al jaren mee met schilderwerk in mijn huis ik kon het zelf niet doen I.V.M met mijn lichamelijke klachten en ik kon ook niemand vinden. maar toen Arjan kwam was gelijk begonnen met schilderen en toen kwam alle hulp van andere vrijwilligers en ook van vrienden die mij komen steunen hun hadden gewoon een zetje nodig en Arjan had hun een zetje gegeven😀 Arjan is nu klaar met de schilderwerk en ik en mijn gezin zijn erg blij met de resultaat. Ik raad Arjan aan iedereen hij is te vertrouwen en hij luistert ook naar je wensen! Met vriendelijke groet, Saliha
Arjan
100% profielsterkte