Direct naar de inhoud van deze pagina

Wat is leren van elkaar?

Leer van elkaar!

Via Oosterhoutvoorelkaar leren vrijwilligers van elkaar. Een administratiekantoor ondersteunt een penningmeester-in-de-dop. Een gepensioneerde geeft een cursus fondsenwerving. Of een vrijwilliger van de voetbalkantine geeft een cursus bar-beheer. Alles is mogelijk.

De cursussen zijn ontwikkeld om vrijwilligers te helpen hun werk nog beter te doen of om nieuwe groepen mensen te stimuleren vrijwilligers- werk te gaan doen. Wil je vrijwilliger worden? Of werk je al vrijwillig en wil je nieuwe vaardigheden opdoen? Oosterhoutvoorelkaar kan je daarbij helpen.

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Samen beschikken zij bovendien over een schat aan vaardigheden, kennis en talenten. Via Oosterhoutvoorelkaar kun je die talenten inzetten. Heb je kennis, ervaring of deskundigheid en zet je die graag vrijwillig in als trainer of begeleider? Of wil je als organisatie of bedrijf je steentje bijdragen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Cursus plaatsen

Heb je als organisatie of vereniging een interessante cursus voor vrijwilligers? Dan kun je die via Leer van Elkaar bekend maken. Het plaatsen van cursusaanbod kun je doen door in te loggen als organisatie en naar 'Mijn pagina' te gaan. In het menu links klik je vervolgens op 'Mijn Cursusaanbod'. Ben je al ingelogd als organisatie?

Wij raden je aan om bij het aanmaken van een cursusaanbod zo veel mogelijk informatie te vermelden. Geef niet alleen aan waar de cursus over gaat, maar zet hierbij ook de datum, de locatie en de start- en eindtijd van de cursus.


Meld je dan aan via ons contactformulier of bel ons voor meer informatie 0162 471115.